Grafisch en Mode ontwerp
Met mijn projecten en workshops laten ontdekken wat vormgeving is en dat mode meer is dan alleen je mooi kleden. Inspiratie haal ik uit de natuur. Ik kijk naar vormen, structuren en kleuren. Door deze elementen te verwerken in je creatie veranderd niet alleen het uiterlijk maar ook het karakter van het kledingstuk. Ook duurzaamheid en recyclen staat centraal in mijn workshops en projecten. Ik hergebruik afvalmaterialen en werk met gebruikte kleding. Om te laten je zien dat je ook met afvalmaterialen mooie objecten kunt maken. Deze projecten en workshops biedt ik aan binnen het onderwijs (primair en voortgezet), bedrijven, op festivals, Bibliotheken, aan particulieren en gemeenten.

Hier vindt u de data van de workshops.

Projecten o.a:

Mode van afval
Doelgroep: basisonderwijs
Dessins waar je vrolijk van wordt
(dessins ontwerpen)
Doelgroep: basisonderwijs

Workshops o.a:

Maak je eigen sjaal!©
Doelgroep: kinderen 6-12 jaar
Uitvoering: Tuinwijk 2011
Uitvoering: Het leutje festival op het Bernoulliplein
Uitvoering: Jasmijn Multicultureel vrouwencentrum 2013
Oude kleding in een nieuwe jas ©
Kleren die je niet meer aantrekt, weggooien? Dát is jammer! Maak een nieuw kledingstuk van je oude. Aan de hand van voorbeelden kun je zien hoe je kleding verandert door erin te knippen, iets weg te laten of juist iets toe te voegen. Laat je je creativiteit stromen en bedenk zelf de mogelijkheden om je oude kleren te pimpen. Met een blik op de nieuwste mode maak je er ook nog iets ‘trendies’ van.
Doelgroep: volwassenen
Uitvoering: Inspirid
Uitvoering: Nacht van de kunst & wetenschap 2011
Zeg het met je T-shirt 1 ©
Altijd al je eigen T-shirt willen ontwerpen? Dan is nu je kans! We gaan aan de slag met sjablonen, stempels,textielverf- en stiften en met diverse materialen zoals knopen, restjes stof en kantjes. Restylen zo een T-shirt, dat niemand anders heeft.Na afloop van de workshop kan je je eigen T-shirt aantrekken.
Doelgroep: volwassenen en jongeren
Uitvoering: Nacht van de kunst & wetenschap 2011
Van verpakking tot tas ©
In deze workshop maken we van tassen van afvalmateriaal. We gooien te veel mooie verpakkingen weg zonder het te recyclen. We gaan aan de slag met deze verpakkingen en maken een unieke gerecyclede tas die je echt kunt gebruiken. Laat je inspireren om zelf ook meer materialen her te gebruiken.
Doelgroep: Alle leeftijden
Uitvoering: Inspirid
Uitvoering: Het leutje festival op het Bernoulliplein
Zeg het met je T-shirt 2 © (nieuwe stijl)
Het ontwerp wordt uitgeknipt uit speciaal T-shirt folie en daarna op een T-shirt gedrukt met een T-shirtpers en na afloop je kunt je eigen T-shirt aantrekken.
Uitvoering: Tuinwijk 2012
Uitvoering: Zerniken Junior College 2012/2013

Mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie , ander projecten, workshops en voor op maat gemaakte projecten rond om uw bedrijf of instelling, een thema of een bijzondere gebeurtenis.